Category Archives: Assignments

RU-huisstijl voor cursussen 2016/2017 in Blackboard

Cursussen nieuwe studiejaar
In de maanden juni en juli zullen de cursussen voor het nieuwe academisch jaar vanuit Osiris naar Blackboard doorgestuurd worden. De opmaak voor deze cursussen in Blackboard is vernieuwd en aangepast aan de RU-huisstijl.

RU-huisstijl  en veranderingen
De opvallendste verandering is natuurlijk de kleur: “RU-rood”. Daarnaast is de pagina waarop je de cursus binnenkomt gewijzigd naar de ‘Home page’ in plaats van de ‘Announcements’. Op deze ‘Home page’ worden de ‘Announcements’ getoond en wordt aangegeven waar nieuwe content is toegevoegd. Je kunt doorklikken naar de pagina met de ‘Announcements’ om een nieuw announcement toe te voegen.
Op de pagina ‘Assignments’ vindt u informatie over het Grade Centre, bijvoorbeeld hoe u een   cijfer uit TurnItIn (0-100) over kunt zetten naar een decimaal cijfer (0-10). En er staat informatie voor de student:  ‘Plagiaat – Hoe vermijd je dat?’, met een doorverwijzing naar een tutorial over plagiaat van de UB.
Op de pagina ‘Weblectures’ staat o.a. aangegeven hoe u de link naar een weblecture in uw cursus kunt plaatsen.

Hulp nodig
Heeft u hulp nodig om uw cursus voor het nieuwe academisch jaar in te richten? Neem dan contact op met het ICTO.

Ephorus assignment

Bij een Ephorus assignment kunt u een opdracht laten uploaden door de studenten. Het document dat hier wordt ingeleverd wordt door de Plagiaat-tool Ephorus gecontroleerd op overeenkomsten met andere documenten op het internet of met andere ingeleverde opdrachten van studenten.

Zie ook de categorie Ephorus.