ICTO wit op be311a

Laatste nieuws / Most recent post

Welkom op de website van het ICTO van de Faculteit der Managementwetenschappen!

ICTO
ICTO staat voor ICT in Onderwijs. Ons team bestaat op dit moment uit twee ICTO-beheerders: Ron Wunderink en Lies Verberk-de Jonge. Wij adviseren docenten en medewerkers over het gebruik van software in het onderwijs en kunnen hulp bieden bij het werken met de digitale leeromgeving Blackboard. Het ICTO verzorgt ook trainingen gericht op het werken met Blackboard.

Website=hulpmiddel
Deze website is bedoeld voor docenten en medewerkers van onze faculteit (en voor onszelf) als een hulpmiddel voor vragen die zij hebben over het gebruik van software in hun onderwijs of over de digitale leeromgeving Blackboard. Deze website is zeker niet volledig, maar wij gaan proberen deze website up-to-date te houden en we willen proberen ‘nieuwe inzichten’ die wij opdoen uit vragen/problemen die wij bij het ICTO krijgen hier door te geven, zodat anderen daar ook profijt van hebben.

Doorklikken naar nuttige informatie
Op deze website vindt u hyperlinks naar nuttige informatie over zaken waar het ICTO zich mee bezig houdt, onder andere over Blackboard en over andere software die op onze faculteit gebruikt wordt.

 

Storingen en onderhoud

Nieuwsbrief

Blackboard

Gerelateerd aan Blackboard

Voor meer specifieke vragen: categorieën en subcategorieën

Contact